Contact

* Naam:

* E-mailadres:

Telefoonnummer:

* Toelichting:

Voorbeeld foto:
Ontwerp/tekening meesturen? Voeg ze hier toe:


Zelf vliegengordijn maken

Zelf ’n vliegergordijn maken nodig? Bij Deco Creations bestelt u uw persoonlijk vliegengordijn met uw eigen gewenste motief of u kiest een van de standaard modellen. Dit is een mooie binnenkomer voor iedere kamer! En natuurlijk houdt een vliegengordijn het ongedierte buiten.

Zelf vliegengordijn maken bij Deco Creations

Deco Creations levert vol enthousiasme en plezier de meest uiteenlopende vliegengordijnen op maat. U kunt er ook voor kiezen om zelf een vliegengordijn zelf te maken. U kunt het beste kiezen voor een standaard model zodat u hier zelf vorm aan kunt geven en precies kunt maken zoals u dat wilt.

De vliegengordijnen leveren we kant en klaar, maar het is ook een mogelijk om ze zelf in elkaar te zetten. Dit is een stukje goedkoper en zeer eenvoudig. Maar pas op! Dit werkt verslavend…

Vliegengordijn zelf maken; geheel naar uw smaak!

Wacht niet langer en maak hieronder uw keuze om zelf vliegengordijn te maken! Specifieke wensen voor een vliegengordijn of heeft u vragen/suggesties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit is eenvoudig te doen door het invullen van het formulier aan de rechterkant.

Show Buttons
Hide Buttons