Contact

* Naam:

* E-mailadres:

Telefoonnummer:

* Toelichting:

Voorbeeld foto:
Ontwerp/tekening meesturen? Voeg ze hier toe:


Vliegengordijn zelf maken

Bent u het zat dat u iedere keer last van vliegen, wespen of andere insecten in uw huis heeft en wilt u hier vanaf? Dan kan een vliegengordijn helpen. Door een vliegengordijn voor uw deur op te hangen houdt u deze insecten buiten de deur. Wanneer u op zoek bent naar een goed vliegengordijn bent u bij Deco Creations aan het juiste adres. Wij leveren de meest uiteenlopende vliegengordijnen op maat en hebben altijd wel een gordijn dat helemaal aansluit bij uw wensen. Wilt u het vliegengordijn niet kant-en-klaar afgeleverd hebben, maar het vliegengordijn zelf maken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Doe-het-zelf pakket

Wanneer u een echte doe-het-zelver bent of u op zoek bent naar een scherp geprijsd vliegengordijn kunt u bij Deco Creations zelf uw vliegengordijn maken. In dit geval bestelt u uw vliegengordijn als doe-het-zelf pakket. Deze wordt geleverd met een simpele handleiding en is heel eenvoudig in elkaar te zetten. Tijdens het in elkaar zetten ziet u langzaam het vliegengordijn ontstaan. Het duurt dan ook niet lang voordat u kunt genieten van uw unieke en zelf gemaakte vliegengordijn.

Deco Creations

Vliegengordijnen zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten, maar zoals ze bij Deco Creations zijn vindt u ze nergens. Wij ontwerpen namelijk zelf onze exclusieve vliegengordijnen en deze zijn dus helemaal uniek Met een vliegengordijn houdt u niet alleen het ongedierte buiten, het is ook nog eens een prachtige binnenkomer. Ook wanneer u een vliegengordijn van speciale afmetingen nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken deze namelijk graag op maat voor u, zodat ook u kunt genieten van een vliegengordijn van Deco Creations.

Ja, ik wil zelf een vliegengordijn maken!

Heeft u op de website van Deco Creations een vliegengordijn gezien dat geheel naar uw wensen is? Dan kunt u deze heel eenvoudig via de website bestellen. Kies er bij het bestellen voor om het vliegengordijn kant-en-klaar te laten leveren of als doe-het-zelf pakket, zodat u zelf een vliegengordijn maken kunt.

Show Buttons
Hide Buttons