Contact

* Naam:

* E-mailadres:

Telefoonnummer:

* Toelichting:

Voorbeeld foto:
Ontwerp/tekening meesturen? Voeg ze hier toe:


Vliegengordijn kralen

Heeft u last van ongedierte in uw huis en wilt u hier vanaf? Dan doet u er goed aan om een kralen vliegengordijn in de deuropening te hangen. Hierdoor kan het ongedierte niet naar binnen. De kralen vliegengordijnen van Deco Creations zijn zeer sterk en nauwsluitend en dus ook zeer effectief tegen insecten. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan vliegengordijnen, welke een mooie binnenkomer zijn voor in iedere kamer.

Deco Creations

Bij Deco Creations kunt u terecht voor de meest uiteenlopende vliegengordijnen met kralen op maat. Deze vliegengordijnen bestaan uit diverse gekleurde hulzen waaruit het motief wordt opgemaakt. Zo heeft u keuze uit een ruim assortiment van onze standaardmodellen, zoals vliegengordijnen met: filmsterren, bloemenmotieven, dieren, Boeddhabeelden en nog veel meer. Wanneer u zelf een leuk idee heeft voor een vliegengordijn kunt u dat ook aangeven, dan kijken wij wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze vliegengordijnen met kralen kunnen zowel kant-en-klaar geleverd als in de vorm van een doe-het-zelf pakket. Het zelf in elkaar zetten van het vliegengordijn is stukken goedkoper en, dankzij de uitgebreide handleiding, zeer eenvoudig.

Doe-het-zelf

Bent u creatief en houdt u wel van een uitdaging? Dan kunt u het gewenste kralen vliegengordijn als doe-het-zelf pakket laten bezorgen. U krijgt uw vliegengordijn dan als pakket met uitgebreide handleiding, zodat u deze helemaal zelf in elkaar kunt zetten. Niet alleen is dit een leuke bezigheid, ook bespaart u geld op uw vliegengordijn. Wanneer u kiest voor een persoonlijk vliegengordijn is het helaas niet mogelijk om deze als doe-het-zelf pakket te krijgen.

Offerte aanvragen

Bestel vandaag nog uw vliegengordijn van kralen. Wanneer u deze kant en klaar bestelt hoeft u het alleen nog maar op te hangen aan het meegeleverde stoeltjesprofiel, het gordijn zit namelijk al bevestigd aan de rail. Wilt u een persoonlijk vliegengordijn? Vraagt u dan een offerte aan en upload daarbij direct uw afbeelding. Dan laten wij u zo snel mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen en wat de kosten zullen worden.

Show Buttons
Hide Buttons