Contact

* Naam:

* E-mailadres:

Telefoonnummer:

* Toelichting:

Voorbeeld foto:
Ontwerp/tekening meesturen? Voeg ze hier toe:


Vliegengordijn hulzen

Op zoek naar een vliegengordijn met hulzen? Bij Deco Creations bestelt u uw persoonlijk vliegengordijn met uw eigen gewenste motief of u kiest een van de standaard modellen. Dit is een mooie binnenkomer voor iedere kamer! En natuurlijk houdt een vliegengordijn het ongedierte buiten.

Vliegengordijn met hulzen bij Deco Creations

Deco Creations levert met ontzettend veel plezier uiteenlopende vliegengordijnen op maat. Deze bestaan uit diverse gekleurde hulzen waaruit het motief wordt opgemaakt, zo bestelt u een persoonlijk aangepast vliegengordijn. Of maak een keuze uit een van de standaard modellen. We hebben een zeer ruim assortiment! Waaronder Boeddhabeelden, dieren, filmsterren, bloemmotieven en nog heel veel meer!

De vliegengordijnen leveren we kant en klaar, maar het is ook een mogelijk om ze zelf in elkaar te zetten. Dit is een stukje goedkoper en zeer eenvoudig. Maar pas op! Dit werkt verslavend…

Vliegengordijn met hulzen; geheel naar uw smaak!

Wacht niet langer en maak hieronder uw keuze om de vliegengordijn met kralen te bestellen! Specifieke wensen voor een vliegengordijn of heeft u vragen/suggesties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit is eenvoudig te doen door het invullen van het formulier aan de rechterkant.

Show Buttons
Hide Buttons