Contact

* Naam:

* E-mailadres:

Telefoonnummer:

* Toelichting:

Voorbeeld foto:
Ontwerp/tekening meesturen? Voeg ze hier toe:


Vliegengordijn caravan

Als u op vakantie gaat met een caravan wilt u insecten als vliegen en dergelijke natuurlijk graag buiten de deur houden. Daarvoor heeft Deco Creations de oplossing. Bij ons kunt u terecht voor een caravan vliegengordijn. Met een vliegengordijn houdt u niet alleen het ongedierte buiten, het geeft uw caravan ook nog eens een leuke uitstraling. In ons zeer uitgebreide assortiment is er ontzettend veel keuze uit vliegengordijnen, zodat u er altijd wel eentje vindt die geheel bij uw wensen past.

Vliegengordijn op maat

Wanneer u een caravan heeft is ons vliegengordijn voor caravan uitermate geschikt. Of u nu in eigen land blijft of naar het buitenland gaat, een vliegengordijn komt altijd van past. Wij begrijpen dat uw caravan speciale afmetingen heeft en daarom maken wij het vliegengordijn helemaal op maat, zodat deze precies in de deur van uw caravan past. U kunt er voor kiezen om het vliegengordijn kant-en-klaar af te laten leveren, maar indien u wat geld wil besparen kunt u er ook voor kiezen om deze zelf in elkaar te zetten. Het vliegengordijn wordt dan als doe-het-zelf pakket afgeleverd, met een duidelijke handleiding, zodat u deze zelf kunt maken.

Persoonlijk vliegengordijn

Wanneer u in ons assortiment geen vliegengordijn vindt dat aansluit bij uw wensen, kunt u altijd kiezen voor een persoonlijk vliegengordijn. U kunt uw eigen afbeelding of logo aanleveren en wij zorgen ervoor dat deze in het vliegengordijn komt. Of u nu als bedrijf graag uw bedrijfslogo wilt, voor uw caravan het ultieme vakantiegevoel of u voor uw woning uw favoriete bloemen. Bij Deco Creations is het allemaal mogelijk. Wij zijn beperkt in onze kleuren, maar doen ons best om zo dicht mogelijk bij de originele afbeelding te blijven.

Ja, ik wil een vliegengordijn voor caravan!

Heeft u een mooi vliegengordijn voor caravan gezien in onze webshop? Dan kunt u deze heel gemakkelijk bestellen. Voor vragen over één van de vliegengordijnen of specifieke wensen doet u er goed aan om contact met ons op te nemen, dan zorgen wij ervoor dat u een persoonlijk vliegengordijn krijgt.

Show Buttons
Hide Buttons