Over Deco Creations

LET OP!

Tot 15 september 2017 kunt u nog bestellen bij Deco Creations, Daarna stoppen we in Nederland met het verkopen van deze unieke vliegengordijnen.

Wij emigreren met het bedrijf naar Indonesiƫ en zijn dan hier niet meer leverbaar. Wilt u voor die tijd nog een exclusief gordijn in huis halen dan moet u snel beslissen.

Nu geldt  dan ook: OP=OP  want er worden geen nieuwe voorraden meer gemaakt. De garantie loopt natuurlijk door. 

 

Wij ontwerpen zelf onze exclusieve vliegen en decoratiegordijnen, deze zijn dan ook nergens anders ter wereld te koop of te vinden.

De gordijnen zijn van zeer degelijk en zware kwaliteit. De vliegengordijnen gaan daarom ook langer dan 10 jaar mee. Wij geven daarom ook 3 jaar garantie op al onze gordijnen.

De vliegengordijnen houden niet alleen het ongedierte buiten maar is ook nog een prachtige binnenkomer..

Elvis 50's 2

Wij leveren maatwerk d.w.z.  alle gordijnen kunnen voor u op maat gemaakt worden. Mocht u maat er niet bij staan neem dan even contact met ons op via ons contact formulier.

Tevens worden onze gordijnen vaak gebruikt binnenshuis ter decoratie of om een binnendeur te vervangen door een deurgordijn.

vliegengordijn boeddha

De prijzen van Kant en klare gordijnen zijn hoger omdat deze door ons zelf met de hand in elkaar worden gezet en dat toch wel een aantal uren werk is.

Het voordeligste bent u uit met een doe-het-zelf pakket, deze wordt geleverd met een simpele handleiding en het is echt niet moeilijk. Tijdens het in elkaar zetten ziet u langzaam het vliegengordijn ontstaan.

En dan ziet u ook dat u een uniek en exclusief product in huis hebt gehaald waar u veel plezier van zult hebben.

Wij zijn niet voor niets de Specialist in unieke vliegengordijnen!!!

vliegenfgordijn alaska malamute

Show Buttons
Hide Buttons