Contact

* Naam:

* E-mailadres:

Telefoonnummer:

* Toelichting:

Voorbeeld foto:
Ontwerp/tekening meesturen? Voeg ze hier toe:


Kralengordijn

Bent u het zat dat u iedere keer last van vliegen, wespen of andere insecten in uw huis heeft en wilt u hier vanaf? Dan kan een vliegengordijn helpen. Met een vliegengordijn houdt u niet alleen het ongedierte buiten, het is ook nog eens een prachtige binnenkomer. Deco Creations levert de meest uiteenlopende vliegengordijnen op maat en hebben altijd wel een kralengordijn dat helemaal aansluit bij uw wensen. Wilt u het vliegengordijn niet kant-en-klaar afgeleverd hebben, maar het vliegengordijn zelf maken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Deco Creations

Bij Deco Creations kunt u terecht voor de meest uiteenlopende vliegengordijnen met kralen. Deze vliegengordijnen bestaan uit diverse gekleurde hulzen waaruit het motief wordt opgemaakt. Van effen gordijnen tot gordijnen met een motief en van filmsterren tot stripfiguren, u vindt het bij ons allemaal. Kunt u in ons assortiment geen vliegengordijn vinden in de juiste maten of met het juiste motief? Dan bieden wij u ook de mogelijkheid om zelf een vliegengordijn te maken.

Kralengordijn op maat laten maken

Heeft u speciale wensen voor uw kralengordijn? Ook dan bent u bij Deco Creations aan het juiste adres. Wanneer u bijvoorbeeld speciale afmetingen nodig heeft of u uw eigen vliegengordijn wilt ontwerpen dan helpen wij u graag. Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt kunt u daar ook direct uw afbeelding uploaden en de gewenste maten doorgeven. Op deze manier kunnen wij direct kijken wat er mogelijk is en kunnen wij u een gespecificeerd overzicht van de kosten geven.

Een persoonlijk vliegengordijn kan alleen klant en klaar geleverd worden en dus niet als doe-het-zelf-pakket te bestellen. Deco Creations maakt graag uw kralengordijn op maat.

Contact opnemen

Bent u nog op zoek naar een nieuw kralen gordijn om het ongedierte buiten de deur te houden? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog uw kralengordijn bij Deco Creations. Heeft u specifieke wensen of vragen? Neemt u dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Show Buttons
Hide Buttons