Contact

* Naam:

* E-mailadres:

Telefoonnummer:

* Toelichting:

Voorbeeld foto:
Ontwerp/tekening meesturen? Voeg ze hier toe:


Insectengordijn

Heeft u veel last van insecten, zoals vliegen in huis en wilt u deze graag buiten de deur houden? Dan kan Deco Creations u helpen met een gordijn tegen insecten. Hiermee houdt u ongedierte buiten de deur en geeft u uw woning ook nog eens een sfeervolle uitstraling. Neem snel eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment en kies een insectengordijn dat helemaal aansluit bij uw persoonlijke stijl.

Kwaliteit van het insectengordijn

De insectengordijnen van Deco Creations zijn van zeer goede kwaliteit. Het materiaal bestaat uit kunststof hulzen van hoogwaardige flexibele kunststof polyethyleen waardoor deze niet kapot kunnen springen. Ook onze haken zijn van zeer goede kwaliteit, zodat wij u een goed insectengordijn aan kunnen bieden. Onze vliegengordijnen zijn niet bedruk of gespoten, maar buiten uit diverse kleuren en maten hulzen. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw insectengordijn ook mooi blijft en na verloop van tijd de kleuren er nog steeds mooi uit zien. Om onze kwaliteit te kunnen garanderen geven wij u drie jaar garantie op onze insectengordijnen.

Deco Creations

Deco Creations heeft een zeer uitgebreid assortiment aan insectengordijnen. Van effen gordijnen tot gordijnen met een motief en van filmsterren tot stripfiguren, u vindt het bij ons allemaal. Kunt u in ons assortiment geen geschikt vliegengordijn vinden of is er geen die aansluit bij uw woning? Dan bieden wij u ook de mogelijkheid om zelf een vliegengordijn te maken. U kunt ons een afbeelding sturen welke wij vervolgens in het vliegengordijn maken. Ook wanneer u andere afmetingen zoekt kunt u altijd even contact met ons opnemen, dan maken wij voor u graag uw vliegengordijn op maat.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze insectengordijnen en kunt u niet wachten totdat u eindelijk het ongedierte buiten de deur kunt houden? Bestel dan vandaag nog uw vliegengordijn bij Deco Creations! Voor meer informatie en vragen kunt u altijd even het contactformulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Show Buttons
Hide Buttons