Contact

* Naam:

* E-mailadres:

Telefoonnummer:

* Toelichting:

Voorbeeld foto:
Ontwerp/tekening meesturen? Voeg ze hier toe:


Vliegengordijn voor deur

Bent u op zoek naar een uniek vliegengordijn van kralen om ongedierte buiten de deur te houden? Dan bent u bij Deco Creations aan het juiste adres. Deco Creations is een online webshop voor unieke vliegengordijn die geheel op maat gemaakt worden. Ieder deur vliegengordijn dat u op onze website terug vindt is één van onze eigen ontwerpen. Dus kiest u voor een vliegengordijn voor uw deur van Deco Creations? Dan weet u zeker dat u een uniek vliegengordijn heeft dat u nergens anders tegen komt.

Over Deco Creations

Deco Creations ontwerpt zelf haar exclusieve en unieke vliegengordijnen. De vliegengordijnen die u bij Deco Creations vindt, vindt u dan ook nergens anders. Met een vliegengordijn van Deco Creations houdt u niet alleen het ongedierte buiten, het is ook nog eens een prachtige binnenkomer. Al onze kralengordijnen worden helemaal met de hand gemaakt en bestaan uit onbreekbare hulzen. Onze vliegengordijnen zijn dus van erg goede kwaliteit en daarom geven wij u hier ook drie jaar garantie op. Zo bent u verzekerd van een goed vliegengordijn waar u jaren plezier van heeft.

Bedrijven en verenigingen

Wij bedienen met onze vliegengordijnen niet alleen particulieren, maar wij zijn er ook voor bedrijven of verenigingen die graag een deurgordijn willen. In uw bedrijf of in de kantine van uw sportvereniging houdt u ongedierte natuurlijk graag buiten de deur. Een vliegengordijn is daar de ultieme oplossing voor. Het leuke aan de vliegengordijnen van Deco Creations is dat wij u de mogelijkheid bieden om uw eigen vliegengordijn te ontwerpen. Zo kunt u deze dus voorzien van uw eigen logo, waardoor het een persoonlijk vliegengordijn is en iedereen die binnenkomt hier van kan genieten.

Offerte aanvragen

Wilt u weten of het mogelijk is om uw afbeelding of logo op een vliegen deurgordijn te plaatsen? Vraagt u dan een offerte aan bij Deco Creations. U kunt daar dan ook direct uw afbeelding uploaden en de maten doorgeven, zodat wij direct kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Ook kunnen wij u aan de hand van die informatie de exacte kosten doorgeven en weet u precies waar u aan toe bent wanneer u kiest voor een vliegengordijn van Deco Creations.

Show Buttons
Hide Buttons