Contact

* Naam:

* E-mailadres:

Telefoonnummer:

* Toelichting:

Voorbeeld foto:
Ontwerp/tekening meesturen? Voeg ze hier toe:


Het beste vliegengordijn

Bent u al lange tijd op zoek naar een goed vliegengordijn? Een vliegengordijn dat niet alleen het ongedierte buiten de deur houdt, maar ook een bijdrage levert aan uw woning? Dan bent u bij Deco Creations aan het juiste adres. Bij ons vindt u zeer unieke vliegengordijnen die wij zelf ontwerpen en dus nergens anders te krijgen. U heeft keuze uit een zeer ruim assortiment en vindt bij ons dan ook altijd wel een vliegengordijn dat geheel naar uw wensen is. Dus bent u op zoek naar het beste vliegengordijn? Stop dan met zoeken en neem snel eens een kijkje in ons assortiment.

Kralengordijnen van Deco Creations

De kralengordijnen van Deco Creations bestaan uit onbreekbare flexibele kunststofhulzen en gegalvaniseerde haken. Deze zeer sterke en nauwsluitende combinatie wordt helemaal met de hand gemaakt. Bij ons kunt u terecht voor een zeer uitgebreid assortiment aan vliegengordijnen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Of u nu een vliegengordijn op maat wilt, speciaal voor uw tuindeur of een geheel gepersonaliseerd deurgordijn, het is allemaal mogelijk bij Deco Creations.

Persoonlijk vliegengordijn

Heeft u speciale wensen voor een handgemaakt kralengordijn? Dan bieden wij u graag de mogelijkheid om de volledige bedrukking voor uw deurgordijn te kiezen. Wanneer u voor bijvoorbeeld uw bedrijf op zoek bent naar een vliegengordijn, kunt u kiezen voor een vliegengordijn met logo. U maakt ons kenbaar welk logo u graag op het vliegengordijn wilt en wij maken dit voor u mogelijk. Natuurlijk kan dit niet alleen wanneer u een bedrijf heeft, maar ook gewoon voor in uw woning. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een vliegengordijn met het logo van uw favoriete sportvereniging, een foto van een zanger of acteur, stripfiguren en nog veel meer. Wij zijn beperkt in onze kleuren, maar doen ons best om zo dicht mogelijk bij de originele afbeelding te blijven.

Ja, ik wil het beste vliegengordijn!

Wilt u het beste vliegengordijn voor in uw woning of bedrijf en bent u al tijden op zoek naar een uniek en mooi vliegengordijn? Kijkt u dan snel eens in onze webshop voor het gehele assortiment en vind vandaag nog het vliegengordijn dat bij u past.

Show Buttons
Hide Buttons