Algemene voorwaarden

Algemeen

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden van Deco Creations akkoord gaat. Deco Creations behoudt zich het recht de leverings-, garantie- en
betalingsvoorwaarden te wijzigen. Voor een afgesloten koopovereenkomst gelden de voorwaarden zoals deze golden op de dag van de op de factuur vermelde datum.

Gegarandeerde prijs

Deco Creations garandeert dat de prijs vermeld bij het artikel op de dag van bestelling en vermeld op de aankoopnota niet wordt verhoogd. Voor gevolgen van foutieve prijzen veroorzaakt door de server of door hackers, computervirussen en dergelijke kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Levering

Deco Creations probeert zo veel mogelijk alle op de site aangeboden artikelen op voorraad te houden en streeft daarom naar een levertijd van 2 tot 4 werkdagen. Producten die niet bij Deco Creations voorradig zijn proberen wij binnen 15 werkdagen uit te leveren. Indien een product niet meer leverbaar is vervalt de koopovereenkomst. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid. Wanneer levertijden boven de 15 werkdagen uitkomen krijgt u tijdig bericht. Indien u niet akkoord gaat met de langere levertijd kunt u de overeenkomst, binnen 4 dagen na melding per email ontbinden. U ontvangt dan binnen 5 werkdagen uw geld retour. Let op! Vul uw adresgegevens correct in. Wanneer adresgegevens niet kloppen en er om deze reden niet bezorgd kan worden, is Deco Creations niet aansprakelijk. Wanneer u de bestelling niet meer wilt ontvangen wordt uw bestelling gecrediteerd met inhouding van de verzendkosten heen en terug! Wanneer u de bestelling alsnog wilt ontvangen wordt deze na betaling van de gemaakte verzendkosten opnieuw aan een door u opgegeven adres in toegezonden.

Retourneren

Artikelen kunnen geretourneerd worden binnen 14 dagen na aflevering in de onbeschadigde originele verpakking met bijsluiting van een kopie van de factuur. Let op: de verzendkosten zijn voor de koper. Uitzondering zijn speciale bestellingen die niet als zodanig via de site worden aangeboden. Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt plaats wanneer het artikel door Deco Creations in ongeschonden en originele verpakking ontvangen wordt, en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de zending door Deco Creations. Voor defecte artikelen zie de garantievoorwaarden. Retourzendingen zonder kopiefactuur worden niet in behandeling genomen en dus niet gecrediteerd. Het nummer van de rekening waar het bedrag op gestort moet worden vermelden op de kopiefactuur.

Privacy

Persoonlijke gegevens worden niet bewaard mits u hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van aanbiedingen, nieuwe producten en andere informatie van Deco Creations. Uw e-mail adres wordt dan opgenomen in het Deco Creations klantenbestand en zal niet door derden worden gebruikt.

Show Buttons
Hide Buttons